BALKONBOUW

De totaaloplossing voor het vergroten van bestaande balkons, vervangen en plaatsen van lichtgewicht balkons 

  1. Home
  2. /
  3. Balkonbouw

De uitdaging

Veel woongebouwen in Nederland hebben balkons van vier meter breed en slechts een meter diep. Een prima plek voor de afvalbak of opslag, maar niet om gezellig te kunnen zitten met vrienden of familie. Daarom ontwikkelde Renovum een slimme, betaalbare en veilige manier om bestaande balkons te vergroten voor meer wooncomfort. Inmiddels beschikken wij ook over diverse lichtgewicht balkonoplossingen die geschikt zijn voor renovatie-, transformatie- en nieuwbouwprojecten.

De oplossing

Renovum biedt balkonsystemen van beton, composiet, staal en aluminium inclusief verankering en balustrades. De balkons zijn prefab en kunnen zowel voor- als achteraf in het bouwproces worden aangebracht. Met minimale bouwkundige aanpassingen kunnen bestaande balkons vergoot worden, maar ook kunnen totaal nieuwe, lichtgewicht balkons aan gebouwen worden toegevoegd. Renovum zorgt daarbij voor ontwerp, vergunning, productie, montage en onderhoud.

De meerwaarde

Nieuwe balkons geven het gebouw een eigentijdse uitstraling en geven een boost aan de leefomgeving. Het is daardoor niet alleen een goede investering voor particulieren verenigd in een vereniging van eigenaren, maar ook voor corporaties en beleggers die hun woningbezit willen opwaarderen.

Producten op maat?

Wij informeren u graag over onze maatwerkoplossingen! Neem direct contact op.

+31 (0)481 42 23 44
info@renovum.nl

Meer wooncomfort en een opwaardering van uw vastgoed; renovatie, transformatie en nieuwbouw!

Wat wij voor u kunnen betekenen

In nauwe samenwerking met architecten, ontwikkelaars en aannemers (bouwprofessionals) biedt Renovum een oplossings- en projectgerichte ondersteuning van concept tot en met uitvoering. Wij bieden een uniek totaalproduct vanaf het eerste ontwerp tot en met productie, installatie en nazorg. Renovum beschikt over een gespecialiseerd assortiment van balkonsystemen van beton, composiet, staal en aluminium inclusief verankering en balustrades. Onze balkons zijn volledig prefab en kan zowel voor- als achteraf in het bouwproces worden aangebracht.

katwijk

BALKONBOUW

Innovatieve en complete balkonsystemen voor transformatie- , renovatie- en nieuwbouwprojecten.

null

BALUSTRADES

Balustrades, Franse balkons, en privacy schermen

harlingen

GLASLAMELLEN

Totaaloplossing van glaslamellen voor comfortabele en duurzame galerijen.

null

ONDERHOUD

Inspectie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden bestaande balustrades