GLASLAMELLEN

De totaaloplossing voor comfortabele en duurzame galerijen

  1. Home
  2. /
  3. Glaslamellen

De uitdaging

Open galerijen zijn extreem gevoelig voor weersinvloeden. Regen, hagel, sneeuw en wind hebben niet alleen een directe invloed op de veiligheid van de bewoners van een woongebouw, maar zorgen ook voor hoge onderhoudskosten. Daarom ontwikkelt Renovum galerijsystemen die het weer buiten houden en gebouwen duurzamer maken.

De oplossing

Met behulp van glaslamellen maken wij galerijen comfortabeler en duurzamer. En in combinatie met zonnepanelen ook nog eens energieopwekkend. Wij leveren een totaalproduct en ondersteunen met advies, ontwerp en uitvoering. Daarnaast verzorgen wij de vergunningaanvraag en regelen we desgewenst een projectfinanciering.

Producten op maat?

Wij informeren u graag over onze maatwerkoplossingen! Neem direct contact op.

+31 (0)481 42 23 44
info@renovum.nl

Meer wooncomfort, minder onderhoud, een langere levensduur.”

De meerwaarde

De glaslamelsystemen zijn toepasbaar bij nieuwbouw en bestaande bouw. Ze verhogen het comfort van de bewoners en beschermen tegen weer en wind, waardoor onderhoudskosten worden beperkt. Daarnaast zorgen glaslamellen voor een upgrade van het gebouw en verlengen ze de levensduur van het vastgoed.

GalerijComfort met als doel het gebruiksgemak en leefcomfort van bewoners te verbeteren, de uitstraling van het gebouw te moderniseren, het onderhoud te beperken en daarmee het bestaande vastgoed op te waarderen en de levensduur te verlengen.

katwijk

BALKONBOUW

Innovatieve en complete balkonsystemen voor transformatie- , renovatie- en nieuwbouwprojecten.

null

BALUSTRADES

Balustrades, Franse balkons, en privacy schermen

harlingen

GLASLAMELLEN

Totaaloplossing van glaslamellen voor comfortabele en duurzame galerijen.

null

ONDERHOUD

Inspectie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden bestaande balustrades