VERENIGING VAN EIGENAREN

Renovum voert renovatieprojecten uit van klein tot groot en van eenvoudig tot complex.

  1. Home
  2. /
  3. Opdrachtgevers
  4. /
  5. Vereniging van Eigenaren

Vereniging van eigenaren

Het beheer en onderhoud van uw woongebouw is misschien wel de belangrijkste taak van uw VVE. Naast het gebruikelijke jaarlijks onderhoud is groot onderhoud essentieel om het gebouw in goede conditie te houden. Ook het deels of volledig renoveren van de bestaande gevelelementen zoals balkonhekwerken of privacy schermen kan op enig moment noodzakelijk zijn.

Renovum adviseert u al in een vroeg stadium van een project over de mogelijkheden op het gebied van uitvoering en vormgeving.  We inventariseren de bestaande situatie, het budget en de wensen van alle eigenaren. Bij renovatieprojecten zorgt Renovum voor zo min mogelijk overlast voor de bewoners en waarborgen we de veiligheid. Ons doel is om uw VVE zoveel mogelijk te ontzorgen!

“Meer wooncomfort en een opwaardering voor uw woongebouw.”

Financieringsconstructie

Renovum kan voor VVE’s de financiering verzorgen voor de aankoop van bijvoorbeeld nieuwe balustrades, balkons of privacy schermen.

Onderhoudscontract

Zijn in uw complex Renovum producten toegepast, dan kunt u daarvoor een onderhoudscontract afsluiten. Renovum zal dan bijvoorbeeld de balustrades periodiek nazien en de benodigde onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

katwijk

BALKONBOUW

Innovatieve en complete balkonsystemen voor transformatie- , renovatie- en nieuwbouwprojecten.

null

BALUSTRADES

Balustrades, Franse balkons, en privacy schermen

harlingen

GLASLAMELLEN

Totaaloplossing van glaslamellen voor comfortabele en duurzame galerijen.

null

ONDERHOUD

Inspectie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden bestaande balustrades