DISCLAIMER

Nieuwbouw en renovatie binnen planning en budget

  1. Home
  2. /
  3. Disclaimer

Disclaimer website

Het onderstaande is van toepassing op onze website (www.renovum.nl). Met het bezoek van deze website en / of door de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze Disclaimer.

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Wij betrachten uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie op onze website, maar kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Renovum aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze websites.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Renovum of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Renovum. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Renovum.

“Wij ondersteunen aannemers met producten, service en advies.”

katwijk

BALKONBOUW

Innovatieve en complete balkonsystemen voor transformatie- , renovatie- en nieuwbouwprojecten.

null

BALUSTRADES

Balustrades, Franse balkons, en privacy schermen

harlingen

GLASLAMELLEN

Totaaloplossing van glaslamellen voor comfortabele en duurzame galerijen.

null

ONDERHOUD

Inspectie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden bestaande balustrades